Geografische info

Adres Broeders van Liefdestraat 1
Gemeente 9900 eeklo

Omschrijving

In De Eiken woont u in en nabij het groen met de allures van een stad. Het project is gelegen in een rustige buurt op amper 5 minuten van het historische centrum. Talrijke handelszaken, scholen en vrijetijdsactiviteiten vindt u op een boogscheut van deze woningen. In samenwerking met Stad Eeklo werd tijd noch moeite gespaard om hier een aangename leefomgeving te creëren. Kindvriendelijk, knus en gezellig, met veel aandacht voor groen werd genoeg ruimte voor jong en oud geïntegreerd.

De vijf woningen worden opgetrokken in een moderne, strakke architectuur. Tussen de percelen in, werden openbare en privatieve parkings geschakeld. Een gemeenschappelijke groenzone en een speeltuin vullen de ruimte vlot aan.

Elke woning beschikt over een tuin, die eveneens via de achterzijde toegankelijk is. Op het gelijkvloers bevindt zich een leefruimte met plaats voor eethoek en zithoek, alsook de open keuken. Een inkomhal, berging en apart gastentoilet sluiten hierbij aan. Op de eerste verdieping is de master bedroom een oase van rust, met voldoende plaats voor een tweepersoonsbed en dressing (of kasten). De overige twee kamers genieten een praktische indeling. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Ook op deze verdieping bevindt zich een apart toilet en een berging.

Wenst u meer informatie over dit project, contacteer dan Vastgoed Unicum via 09 336 16 15 of surf naar www.vastgoedunicum.be

Indeling

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
LOT 11 Eengezinswoning info op kantoor 3 - 121,90 m² 163 m² - verkocht
LOT 12 Eengezinswoning info op kantoor 3 - 116,80 m² 113 m² - verkocht
LOT 13 Eengezinswoning info op kantoor 3 - 114 m² 111 m² - verkocht
LOT 14 Eengezinswoning info op kantoor 3 - 114 m² 111 m² - verkocht
LOT 15 Eengezinswoning info op kantoor 3 - 114 m² 173 m² - verkocht