Geografische info

Adres Sleidinge Dorp 136
Gemeente 9940 Sleidinge

Omschrijving

Residentie Slennedorp omvat in fase 1 elf appartementen in een strakke hedendaagse stijl, omringd door groen en genietend van de dorpskernfaciliteiten. Via ons wandelpad heeft u een prachtig zicht op de groene weilanden palend aan ons project. Op de banken kunt u gezellig een boek lezen of even tot rust komen in het zalige avondzonnetje. Bezorgd om parkeerplaats te vinden? Dat is hier ook verleden tijd! Bij ons kunt u uw wagen veilig ondergronds kwijt op uw eigen private parkeerplaats of in uw eigen ruime private garagebox. Zowel bovengronds als ondergronds kunnen er fietsen gestald worden in onze moderne fietsenrekken.
Naast een appartement voor eigen bewoning zijn ook beleggers hier op het juiste adres. De topligging garandeert directe en vlotte verhuring met hoog rendement.

U hebt de keuze uit appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers met een oppervlakte van 70 tot 147 m2 en terrassen van 8 tot 50 m2. Voor elk wat wils en als klapper op de vuurpijl: KOPEN AAN 6% BTW KAN !!

Residentie Slennedorp ligt, zoals de naam dit al zegt, in het dorp van Sleidinge. Alles ligt op wandelafstand. Binnen een straal van 100 meter vindt u talloze cafés, restaurants, een slagerij, een huisdokter, een apotheker, een kledingzaak en de gemeentelijke basisschool. Zowel de Carrefour als de bakkerij bevinden zich op 250 meter van het project. Vlot naar gent? De verbinding met de auto en de trein zijn ideaal. Met de fiets sta je op 5 minuten aan het station van Sleidinge. Je kan ook de tram in Evergem nemen.

Gelijkvloers

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
001 Appartement 199.000 EUR 1 8 m² 70,64 m² - -

Verdieping 1

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
103 Appartement 279.000 EUR 2 8 m² 97,23 m² - -

Verdieping 3

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
203 Appartement 329.000 EUR 3 8 m² 138,94 m² - -